Başkan Bucak müjdeyi verdi! Temeli atıldı

Siverek’te spor altyapısını güçlendirecek önemli bir yatırım daha hayata geçiriliyor. Firkan Tüysüz Şehir Stadyumu Geliştirme Projesi kapsamında yapımına başlanan yeni seyirci tribününün temeli atılırken, Başkan Ali Murat Bucak projenin ilçenin spor geleceğine katkı sağlayacağını belirtti.

Başkan Bucak müjdeyi verdi! Temeli atıldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siverek Firkan Tüysüz Şehir Stadyumu’nda kapasiteyi artıracak yeni yatırım için düğmeye basıldı. Yeni seyirci tribününün temeli atılırken, projenin ilçenin spor altyapısına önemli katkı sunması hedefleniyor.

Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Firkan Tüysüz Şehir Stadyumu Geliştirme Projesi kapsamında yapımına başlanan yeni seyirci tribününün temelinin atıldığını duyurdu.

İlçenin spor altyapısını güçlendirmeyi amaçlayan projenin, Siverek Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanarak Gençlik ve Spor Bakanlığına sunulduğunu belirten Başkan Bucak, projenin hayata geçirilmesinden memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Yeni tribünün Firkan Tüysüz Şehir Stadyumunun fiziki kapasitesine önemli katkı sağlayacağını kaydeden Bucak, söz konusu yatırımın ilçede sporun gelişimine ve gençlerin daha modern tesislerden yararlanmasına katkı sunacağını belirtti.

BAŞKAN BUCAK: PROJENİN HAYATA GEÇMESİNDEN BÜYÜK MEMNUNİYET DUYUYORUZ

Başkan Bucak, "Firkan Tüysüz Şehir Stadyumu Geliştirme Projesi kapsamında yapımına başlanan yeni seyirci tribününün temelini attık. Belediyemiz Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Gençlik ve Spor Bakanlığımıza sunduğumuz projenin hayata geçmesinden büyük memnuniyet duyuyoruz. Başta TBMM Başkan Vekilimiz Bekir Bozdağ olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Osman Aşkın Bak'a şehrimize verdikleri destek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Siverek'imizin spor altyapısını güçlendirecek bu yatırımın gençlerimize, spor camiamıza ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Başkan Bucak müjdeyi verdi! Temeli atıldı
reklam alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.